‹ Affärsområden

Övriga Bolag

Emmlight är en ledande leverantör av komponenter inom belysning. Företaget är baserat i Emmaboda och omsätter cirka 21 miljoner kronor per år. Sortimentet innehåller allt från förskruvningar och lampor till hela armaturer. Tyngdpunkten ligger på elektromekaniska komponenter som lamphållare, sladdställ och strömbrytare. Huvuddelen av försäljningen sker i Sverige.

Klicka här för mer info om Emmlight

Watt & Veke är ett inredningsföretag som säljer lampor, lampskärmar och adventsstjärnor. Företaget är baserat i Eskilstuna och omsätter cirka 38 miljoner kronor per år. Produkterna säljs hos ledande inredningsbutiker, belysningsfackhandel, möbelkedjor, men även på export till Norge, Tyskland, Finland och Danmark.

Klicka här för mer info om Watt & Veke

Svensk Formteknik grundades 1948 och har sedan dess bistått sina kunder med material och utrustning för betonggjutning. De senaste åren har utbudet kompletterats med olika typer av monteringsstöd. Bolaget omsatte dryga 16 miljoner kronor det senaste året.

Sveriges befolkning växer och alla aktörer i samhället har ett stort ansvar när det gäller att snabbt och effektivt skapa ett hållbart boende för alla. Svensk Formtekniks roll är liten men vi gör vad vi kan för att ta vårt ansvar i den totala byggproduktionen genom att erbjuda våra kunder ENKLA och PROBLEMFRIA lösningar.

Klicka här för mer info om Svensk Formteknik.

MyDrivingAcademy har utvecklat ett smidigare och tryggare metod ta körkort genom att följa tolv steg. Metoden bygger en starkare koppling mellan teori och praktik med hjälp av en egenutvecklad app där det inte bara går att jobba med teori utan också boka körlektioner i rätt takt, med rätt innehåll. Metoden gör det också lättare för att träna på rätt saker vid privat övningskörning. Sammantaget gör det elevernas resa mot körkortet billigare och enklare. KB18 Företagsförädling AB gick in som delägare i bolaget i november 2019. MyDrivingAcademys mål är att etablera sig hela landet de närmaste åren.

Läs mer på www.mydrivingacademy.com